betyg 3

Gunslingers Classic Pomade

Ännu en pomada på marknaden! Jag undrar hur många det finns nu för tiden? Men visst, det är alltid kul att testa något nytt då och då. Extra kul är det ju om man hittar någon som är lite bättre än de andra.

Gunslingers är ett nytt brittiskt märke med produkter som är vegan vänliga och som inte testar på djur. Det är ju fint men frågan är om de tillför något nytt?

Vi har här att göra med en vattenlöslig pomada som har den där lite sega gel-liknande konsistensen. En skäggig gunslinger med två korslagda revolvers pryder plåtdosans lock. High-Hold och High-Shine står det också. Själva pomadan har en gyllenbrun färg och doftar lite kryddigt, sandalwood och vetiver. Ganska ordinär och ny-klassisk doft på herrprodukter numera. Det doftar gott i alla fall och doften anas under hela dagen.

Lätt att applicera och den ger bra glans och väldigt bra hållfasthet. Ändå får jag ingen större wow-känsla av den. Varken besvikelse eller förvåning. Den är precis som de flesta andra liknande pomador av samma typ. Priset på 149:- får man dock säga är bra. Pomador brukar ju ligga runt 200 och uppåt. Ett bra prisvärt alternativ som fixar de flesta frisyrer som rufs, lätt styling, backslicks och pompadour beroende på hur mycket produkt du applicerar i håret.

Betyg: 3

Recensionen skriven av Stefan Jadefjord.

Kategorier:betyg 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s