betyg 4

”Du kommer att gilla den här!”

Pusher Converge Styling Creme

Det var vad dom sa till mig när jag fick i uppdrag att testa Pusher Converge Styling Creme. Jag har tidigare aldrig testat något från Pusher – (är det ett svenskt företag förresten?) – och styling kräm har inte fallit mig i smaken heller för den delen. Mina tidigare erfarenheter av krämer är att de varit alldeles för lätta i konsistensen för att kunna ge någon godkänd stadga åt mitt hår. Rena backslick är inte riktigt min grej heller.

Men med Pushers styling creme var det något annat. Vit, mjuk kräm i metalltub, simpel design, fräsch och lätt doft. Super-enkel att applicera i håret! Verkligen SUPER-enkel! För tillfället har jag något kortare hår på sidorna som har en tendens att inte riktigt vilja låta sig kammas helt slätt bakåt, då det är så tjockt så jag var ytterst tveksam till att denna lätta, mjuka kräm skulle kunna rå på det. Men det var inga problem alls. Det lade sig perfekt och höll sig så utan problem då krämen blir ganska klibbig då den kammats in i håret. Luggen var inte heller några problem att puffa upp lite lätt till den där klassiska 50-tals frisyren jag gillar.

Efter ett par minuter i håret hade krämen även stelnat till så pass att frisyren höll sig på plats utan krusiduller. 

Att tvätta ur produkten krävde dock en klick schampo. Bara vatten bet inte riktigt vilket tyder på att den innehåller en del naturligt vax. Jag gillade särskilt att frisyren hade en snygg glans också och inte blev så där matt och tråkig.

Det enda negativa jag kan komma på att säga om produkten är förpackningen. Designen faller mig inte i smaken och jag är inte så förtjust i tuber. Jag föredrar snygga burkar. Egentligen ganska oviktigt för de flesta men det är sånt jag bryr mig om.

Pusher Converge passar perfekt till alla typer av klassiska, kammade frisyrer. Sidbena, backslick, pomp och allt där emellan. Mycket trevlig och bra produkt! Dom hade rätt! Jag gillade den!

Betyg: 4

Kategorier:betyg 4, pusher

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s