betyg 5

Rekommenderas varmt till pompadour

recension pomada

Recension av Taylor of Old Bond Street – Hair Wax For Gentlemen.

Den här pomadan var sannerligen en positiv överraskning för mig. Jag har inte hört något om den tidigare och när man kollat igenom produkter har jag alltid hoppat över denna i tron att den skulle vara medioker (av någon anledning). Den kommer i en sannerligen diskret, vit burk på 100 g med en lika diskret etikett. Vaxet är vitt till färgen och påminner väldigt mycket om Pluko Black & White, som är en av mina favoriter. Den är lätt i konsistensen men något tjockare och klibbigare är B&W.

recension hårstyling

Doften har en tydlig ton av kokos som landar i samma mjuka puderdoft som B&W har. Det är en doft som är svår att beskriva men den känns ren, tvålig och lite söt. Vaxet är lätt att applicera och väl i håret presterar den mycket bra. Det ger en stadig styling med en lätt och mjuk känsla. Den håller inte stråna på plats i snålblåsten men jag föredrar mer och mer denna typ av pomada framför de kraftigare. Den fixar backslick, pompadour och sidbenor utan problem och håller förvånansvärt bra.

För dig som gillar pompadour som Black & White, Royal Crown och liknande kan denna varmt rekommenderas. Priset är också helt OK. Jag kommer definitivt att köpa mer av Taylor of Old Bond Street – Hair Wax For Gentlemen!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s