Övrigt

Räddaren i (skägg)nöden

recension skäggvård

Recension av LEA serum para barba (beard serum).

Mot senvintern kändes skägget väldigt trist – torrt, spretigt och glanslöst och jag funderade på att klippa ner det. Då fick jag möjlighet att testa ”LEA serum para barba”, ett serum som innehåller E-vitamin, Arganolja och Abessinsk olja. Samtliga är ingredienser som används mycket inom hud/ hårvård. LEA själva säger att produkten är reparerande och mjukgörande för skägget. Den är dermatologiskt testad. Företaget är spanskt och har funnits sedan 1823 så de vet sannolikt vad de pysslar med, LEA står för ”La Estrella Alavesa”.

skäggolja

Serumet kommer i en smart pumpflaska och ett litet tryck räcker långt, till konsistensen är serumet ganska tjockflytande och doftar lite som det gör i en pinjeskog med en touch av citrus. Enkelt att använda – tryck ut lite serum i handen och arbeta sedan in det i skägget och skäggbotten med fingertopparna. Jag har bara använt serumet i torrt skägg. Resultatet tycker jag är jättebra, skägget återfår sin glans och både ser ut och känns friskt och välvårdat igen.

Jag är supernöjd, har inga funderingar på att klippa ner skägget längre. För mig är LEA Beard Serum en femstjärnig produkt.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s