Övrigt

Old Spice i ny tappning

klassisk after shave

Recension av Old Spice Aftershaves.

Old Spice. Alla har en relation till den. Jag har hört många som får nostalgiska känslor av den och minns när deras pappor doftade av den klassiska afterhaven. Jag har dock aldrig riktigt fallit för doften. Jag tycker inte illa om den men den har inte riktigt triggat igång mig lika mycket som tex Tabac som också är en gammal klassiker från svunna tider. Nu har i alla fall Old Spice tagit fram ett gäng nya dofter som jag har testat. Jag hade en del högre förväntningar på en del av dem då de lät spännande när jag läste om dem.

recension

Old Spice – Champion

Den här har en snarlik doft originalet men känns något fräschare med inslag av apelsinblomma, vanilj mm. Tyvärr föll den mig inte i smaken. Den känns för generisk och billig.

testpilotsrecension

recension

Old Spice – Swagger

Billig, högstadiedoft. Passar bra till 14-åringar efter innebandy-träningen. Ingen doft för män.

recension

Old Spice – Wolfthorn

Den här har ganska påtaglig apelsindoft vilket ger ett plus i min bok. Tyvärr finns den där billiga känslan där. Den känns omogen på nått sätt. Ganska OK ändå.

testpiloterna

recension

Old Spice – Whitewater

Den här ska vara mer maritim än de andra och den har vissa toner åt det hållet men känns ändå lite för sötsliskig.

testpilotsrecension

Som rakvatten betraktat, bortsett från dofterna, är de helt ok och gör vad de ska. Jag tycker inte att de torkar ut särskilt mycket även om den innehåller alkohol och de läker sår och stramar upp bra. Jag kan dock inte komma över att dofterna känns väldigt o-spännande och billiga. Det var ett bra försök av Old Spice men jag tycker att de kan hålla sig till sin original-doft och arbeta på att ta fram den som som den fotade en gång för längre sedan. Den ”originaldoften” de har idag är lite annorlunda mot när den kom och många hävdar att den var bättre förr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s