betyg 5

Riktigt bra reskompis!

recension tvål mr natty

Recension av Mr Natty Shipwreck Soap.

Har inte varit ett fan av hårda tvålar utom i nödfall- men här är en som faktiskt fått mig på andra tankar…

Mr Natty är ett engelskt hår- och skäggvårdsmärke skapat av frisören Matt Raine och fotografen /  marknadsföraren Matt Brooke. Utmärkande är att de inte tar sig själva på för stort allvar, mycket humor i marknadsföringen vilket jag tycker är sympatiskt.

Testpiloterna recension tvål

Jag har alltid en hård tvål med mig på resa som en gardering – de flesta produkter som finns på hotell etc. känns som något inköpt i bulk billigast möjligt, då räddar en medhavd tvål både doft och hygien. Trots det har jag aldrig tyckt att hårdtvål funkat särskilt bra för skägg eller hår, men Mr Natty Shipwreck Soap är ett undantag- på senaste resan var det den enda skägg- och hårtvätt jag använde under en veckas tid.

Andra tvålar jag använt (bl.a. Fit for Vikings) har varit perfekta i duschen men det har alltid känts som det inte går att skölja ur tvålen helt ur skägg/ hår, men med Shipwreck Soap känns håret och skägget väldigt rent och fräscht efter tvätt.

testpilotsrecension

Tvålen doftar väldigt gott av vetiver (personlig favorit), patchouli och en touch av kakao, den är kallpressad och kommer snyggt förpackad i brunt omslagspapper.

Mångsidgheten i Shipwreck Soap (och doften) gör att jag ger den en femma i betyg.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s