betyg 4

Känslan efter rakningen är jättebra!

recension rakkräm från Lucky Tiger

Recension av Lucky Tiger Liquid Cream Shave.

Liquid Cream Shave från Lucky Tiger var en mycket positiv överraskning. Flaskan med dess klassiska etikett är mycket snygg att ha framme i badrummet och produkten är väldigt dryg. Krämen har en ganska lätt konsistens och den går att löddra in i fuktigt ansikte med bara händerna om man vill. Jag tycker dock att en rakborste gör jobbet bättre och ger ett fylligare lödder. Dessutom kan man applicera mer från borsten om man brukar raka någon gång extra mothårs också. Ett par droppar i lätt fuktig rakborste räcker gott till en rakning.

Doften är riktigt fin har en tydlig citruskaraktär där apelsin är mest framträdande. Det som överraskar mig mest är att det inte krävs någon större förberedelse innan rakningen i form av dusch eller våta varma handdukar över ansiktet för att mjuka upp skägget. Krämen mjukar upp väldigt bra på egen hand och ger ett väldigt bra skydd. När jag testat att applicera krämen men händerna så känner jag hur mycket glid krämen har så jag måste tvätta händerna för att inte riskera att tappa kniven eller rakhyveln.

rakkräm lucky tiger

Känslan efter rakningen är jättebra! Huden känns len och har inte alls den där torra känslan som många andra krämer eller tvålar kan ge.

Lucky Tiger Liquid Cream Shave har definitivt blivit en ny favorit hos mig som jag kommer att fortsätta att använda.

betyg 4,5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s