betyg 3

Bra hållfasthet

recension hårstyling

Recension av Victory Crown Barber Co. Slick

Victory Crown Barber Co. är ett nytt märke på våra breddgrader med en serie hårprodukter för professionellt bruk. Slick är den produkt som mest liknar dem jag vanligtvis brukar använda. Det är en vattenbaserad pomada för klassiska frisyrer som backslick, pompadour och liknande. Säkerligen funkar den till en hel del annat också.

recension hårstyling

Victory Crown Barber Co. Slick är av den gel-aktiga typen och kommer i en plastburk med relativt snygg etikett. Pomadan är helt färglös och extremt lätt att skopa upp och applicera. Jag tar ett par klickar i handduks-torrt hår (alltså lätt fuktigt) och arbetar in noggrant innan jag kammar som jag vill ha det. Pomadan har en ganska anspråkslös doft av typ… äpple. Inte så värst intressant och nyskapande. Jag har känt samma doft i ett flertal andra produkter. Väl i håret och efter att ha stelnat till så känner man inte doften längre.

Jag upplever att håret både ser och känns en smula torrt och tråkigt ut fram på dagen. Hållfastheten är dock bra och den går lätt att tvätta ur. Det känns inte som att detta är något nytt under solen utan ännu en vattenlöslig, stelnande pomada bland många, många fler. Priset känns även det för högt jämfört med andra, bättre pomador av samma typ som tex, Reuzel eller Layrite.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s