betyg 5

Värt varenda krona!

recension naturlig hårvård från mr bear family

Recension av Mr Bear Family All Over Shampoo – Springwood.

Mr. Bear Family borde knappast behöva någon närmare presentation vid det här laget. Sveriges första och (i mitt tycke) bästa skäggvårdsmärke har tagit ett steg till i utvecklingen och lanserat en serie produkter för huvudhåret. Serien kommer i den nya, fräscha doften ”Springwood” och den ligger naturligt i linje med klassiska Wood, Wilderness och Citrus. Det är en frisk och ren doft med tydliga toner av citrus, havtorn, vårblom och skog. Av företagets dofter är nog detta min favorit hittills.

testpiloterna schampo mr bear family

Först ut i test ur denna serie hårvård är ett allround-schampo för hela kroppen. Denna typ av produkter brukar ofta inte vara så värst bra på någonting men jag tycker ”Björnen” har prickat helt rätt här. Förpackat i en stilren flaska i lättmetall med pump och etikett i stil med tidigare produkter från företaget. Pumpen är smidig att använda hemma men krånglar till det en aning om man ska ta schampot med sig på resa eller träningen. Schampot är baserat helt och hållet på naturliga och skonsamma ingredienser såsom kokos- och olivolja, nässla, trollhassel, åkerfräken och aloe vera. Den är ganska tunn och rinnig i konsistensen och löddret blir mjukt och fint men inte über-fluffigt. Enligt instruktionen uppmanas man ha produkten någon minut eller två innan den sköljs ur och jag upplever att detta ger en fin balsam-effekt.

Håret blir väldigt rent, fräscht och mjukt efter användning utan minsta tillstymmelse till torrhet.

Priset är såklart en smula högt jämfört med vanliga schampon men Mr Bear Family All Over Shampoo – Springwood är en 100% naturlig produkt, producerad av ett litet företag för hand med både kärlek och omsorg. Värt varenda krona!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s