betyg 4

Kickstarta dagen med Percy Nobleman

Recension av Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash.

Ännu en multifunktionsprodukt? Jag har absolut inget emot shampoo och duschtvål i samma förpackning, jag menar det är ju grymt smidigt att ha med sig på resor eller till gymmet. Det finns trots allt en anledning till att Dubbeldusch har funnits i årtionden och förmodligen kommer fortsätta vara en storsäljare i många år till. Det är bekvämt helt enkelt och man sparar pengar på att köpa två produkter till priset av en, i alla fall på pappret. Nu har jag dock testat så många av de här produkterna att jag vet att det i regel inte riktigt stämmer. Antingen är det ett bra shampoo och en halvrisig duschkräm eller tvärtom, vilket oftast brukar vara fallet, och så är det även med Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash

Om vi börjar med att analysera produkten som duschkräm så är den smått fantastisk. Den doftar ljuvligt och ger verkligen en kick på morgonen. Tack vare ingredienser som koffein och zink, som verkar uppiggande på huden så upplever i alla fall jag en viss energikick. Jag skall inte gödsla med superlativ och säga att det är någon markant skillnad från andra produkter men den ger i alla fall en liten boost. Eftersom  Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash även doftar svagt av menthol hjälper det säkert också till att väcka liv i en morgontrött kropp. Den är dryg, löddrar bra och doften sitter i länge så som duschkräm är det svårt att hitta några svagheter. 

Som shampoo imponerar den dock inte lika mycket. Det är långt ifrån ett bottennapp men jag upplever den som något ”svårarbetad” och jag tycker dessutom inte att håret blir lika mjukt efteråt som det blir av mina andra favoritprodukter inom området. Jag menar, det funkar, den är enkel att plocka med sig och doften är som sagt var härlig men det där lilla extra saknas och det är tydligt att det är oerhört svårt att tillverka en multifunktionsprodukt som levererar lika starkt på samtliga områden. Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash är dock en av de bättre jag provat. Det räcker inte till full pott men jag kan ändå rekommendera produkten. Med en prislapp på dryga hundralappen är det dessutom mycket bang for the buck. Förpackningen är inte mycket att skriva hem om. Det är en svart plasttub med Percy Noblemans snygga logga men den är plottrig med text och sticker inte ut på något sätt. För vissa är det viktigt, för andra en bagatell men jag nämner det i alla fall. All in all, Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash är ett ypperligt köp om man verkligen söker en multifunktionsprodukt eller har tänkt att använda den uteslutande som duschkräm. Vill man dock ha ett riktigt bra schampoo finns det betydligt bättre alternativ på marknaden.

testpilotsrecension

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s