Beard Brother

100 ml koncentrerad olja

recension skäggvård

Recension av Beard Brother Beard Butter – Violet.

Den senaste tiden har jag provat på svensk tillverkade Beard Brothers ”Beard Butter” med doften Violet. Jag har generellt ett gott anseende om Beard Brother de har häftiga produkter som är bra och pålitliga.

Deras Beard Butter ingår också i den kategorin och är en bra produkt som smörjer skägget fint. Beard Buttern är väldigt dryg, burken är på 100 ml, i den får du 100 ml koncentrerad olja som räcker länge och otrolig prisvärd. Burken har dock ingen stilren design vilket enligt mig är något negativt. Det finns för mycket text i olika storlekar på burken som känns för mycket och för mycket på varandra (Beard Brother har samma design på alla deras produkter som kommer i burkar, alltså gäller min kritik för dem också), dock är designen på deras flaskor däremot stilrent och snyggt, så de borde enligt mig designa om etiketterna på burkar till att efterlikna mer designen från flaskorna.

testpiloterna

Denna produkt, ”skägg smöret” alltså, är i princip en olja i fast form som smälter av värmen från din hand i handflatan och blir som en olja. ”Smöret” är vårdande och ger näring, bla för att den är tillverkad av endast ekologiska kvalité ingredienser. Ett stort plus är att ”smöret” fungerar även som vårdande olja för händer och kropp, vilket gör denna produkt till en pålitlig allt i en produkt som är bra att ha med sig när man reser. Däremot så hade detta ”skägg smör” som jag provade på doften ”Violet”, vilket inte tilltalade mig direkt då den hade en blommig doft som kändes som rumsspray. Denna produkt finns även i doften ”Mango”. Jag tycker att det hade varit bättre om produkten fanns i en annorlunda doft, en mer maskulin doft istället för bara en blommig och en fruktig doft.

I överlag är detta ”skägg smör” från svenska Beard Brother en pålitlig och bra produkt, men har sina brister så som bland annat designen på flaskan och doften. Därför får denna produkt en svag fyra från mig i betyg.

testpiloterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s