betyg 3

Blåskäggens hämnd

recension hårstyling

Recension av The Bluebeards Revenge Hair Gel.

The Bluebeards Revenge är ett märke som jag länge har haft lite svårt att ta på allvar. Detta engelska märke har ALLT för mannens badrumsskåp och har blivit lite av ett livsstilsmärke men jag har svårt för dödskallen på förpackningen och deras lite pubertala marknadsföring. Det har vunnit priser och lovprisats internationellt men jag har alltid tyckt att deras produkter har känts lite för ”middle-of-the-road” och aldrig riktigt imponerat på mig. Som jag ser det är det ett komplett märke med allt som en kille behöver i badrummet och ett snäpp upp från det du kan köpa på din lokala Supermarket men inte mycket mer.

recension hårstyling

Den här gången har jag testat The Bluebeards Revenge Hair Gel och till skillnad från vattenlöslig pomada är den mycket lösare i konsistensen. Hårgelé bör användas annorlunda än pomada. Det är inte bara att kleta i hur mycket som helst och kamma till utan här är det ”less is more” som gäller. En mindre mängd arbetas in i håret och borstas till önskad stil och form. Detta ger en luftig frisyr och passar kanske mer för dem som vill ha håret lite ”busigt” och fluffigare men med mer hållfasthet. Om man använder den som pomada och vill kamma till en riktig backslick eller pompadour så funkar det också men det gör sig bättre för lättare styling upplever jag.

recension hårstyling

Som hårgelé betraktad tycker jag inte att den varken är sämre eller bättre än något annat jag testat förutom att den doftar riktigt trevligt och klassiskt och det är där den plockar poängen. Den luktar gott.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s