Övrigt

Rakborste av hästhår

recension rakborste hästhår

Recension av Vie-Long American Style Shaving Brush Brown Horse.

Vanligtvis är rakborstar gjorda av vildsvins- eller grävlingshår men hästhår var relativt vanligt förr i tiden. Djurvänner kan lugnt använda Vie-Long borstar då endast det yttersta av hästens man eller svans används för att tillverka borstarna och därmed inte tar någon skada. Borstarna är handgjorda i Spanien och håller erkänna hög kvalitet.

Det som verkligen sticker ut jämfört med andra borstar är det långa handtaget vilket borde vara perfekt för professionella barberare. Det är väldigt bekvämt och ergonomiskt att hålla i när man löddrar och perfekt om man har en tvål i en djup mugg.

recension rakborste hästhår

Vie-Long American Style Shaving Brush Brown Horse har en ganska liten knut men funkar ändå förvånansvärt bra och den beter sig och känns som ett mellanting mellan svin och grävling.

Jag tycker väldigt bra om den här borsten och använder den bara mer och mer. Den är väldigt trevlig och smidig att använda och den är snygg i badrumskapet. Det enda negativa är att knuten (själva borsten) är lite liten och inte håller lika mycket lödder som större borstar. För det relativt låga priset får man en borste för livet om man sköter om den, håller den ren mellan rakningarna och schamponerar den då och då.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s