Övrigt

Ett eget hemma-spa.

recension hudvård

Recension av Blind Barber – Daily Face Cleanser & Daily Face Moisturizer.

Åsiktstvätt och återfuktning är tyvärr ingenting jag unnat mig särskilt mycket av det senaste åren. Visst tvättar jag ansiktet varje dag men det blir mest med vanlig tvål innan rakning och efteråt har jag aftershave lotion eller balm. Vissa dagar blir det ingen rakning och då kan det ju vara trevligt med någon bra ansiktstvätt för att fräscha upp sig ändå.

Blind Barber är ett lyxigt amerikanskt märke som relativt nyligen kommit till Sverige. Det känns dyrt men är ändå hyfsat prisvärt. Ansiktstvätten innehåller antiseptiska ingredienser och känns väldigt fräsch att tvätta sig med. En liten klick räcker långt så det är ganska drygt.

recension fuktighetskräm

Det som verkligen sticker ut är att det innehåller vattenmynta som inte bara dofter fantastiskt gott utan även ger en riktigt sval känsla mot huden. Nu under varma sommardagar så känner man den isande känslan i ansiktet. Vattenmyntan finns i både tvålen och fuktkrämen så jag rekommenderar starkt att dessa används tillsammans. Riktigt trevliga produkter som jag använder med stort nöje. Det blir som ett eget hemma-spa.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s