betyg 4

Högkvalitativ skäggolja

recension skäggolja

Recension av Damn Good Soap Company Beard Oil – Original.

Jag har testat Damn Good Soap Company Beard Oil – Original och det står följande att läsa på Beardshop.se:

Damn Good Soap Company Beard Oil Dropper Original är en skäggolja som ger näring till både skägg och skäggbotten. Handtillverkad olja som är baserad på naturliga ingredienser. Den innehåller mandelolja, arganolja och jojobaolja som mjukgör skägget och motverkar torr skäggbotten och irritation. Frisk doft med mix av bergamott, sandelträ och patchouli. Praktisk dosering med pipett.

Damn Good Soap Company har levererat en högkvalitativ skäggolja, den doftar gott, är mer trögflytande och gör under för både skägget och den bleka hyn under. Det jag kan känna som något negativt med denna oljan var att jag personligen fick ta relativt mycket olja för att det skulle kännas bra men det är en smaksak.

Oljan: Kommer i en plastflaska på ca 25ml och kostar 295kr vilket kom som en chock för mig, nästan 300kr för en olja, visst oljan är bra och doftar grymt men nja lite väl hög prislapp för min smak.

recension skäggolja

Doften: Är en blandning mellan Bergamott, Sandelträ och Patchouli vilket jag inte har den blekaste om vad det är, men den överslående doften är Bergamott med Sandelträ som under ton vilket gör oljan till en frisk fläkt med lite kryddiga toner.

Betyg: Jag ger Damn Good Soap Company Beard Oil – Original 4/5 i betyg med motiveringen: En högkvalitativ olja som verkligen gör det en skäggig man vill att en olja ska göra, får skägget snyggt och med en härlig lyster, huden blir mjuk och klådan håller sig där den gör sig bäst, borta. Det som drar ner betyget från en fullpott är tyvärr priset som jag tycker är kraftigt för en olja, men har man mycket av den varan så är detta en olja jag starkt rekommenderar.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s