Övrigt

Mina näshår dansar salsa!

recension skäggvax

Recension av Raedical Carver by Filip Flisar Balm.

Jag har testat balmen Carver by Filip Flisar från Raedical och följande finns att läsa på Beardshop.se:

Raedical Carver All-in-One Balm är ett skäggvax/balm med låg stadga som ger en naturlig lyster och är återfuktande för både skägget, håret och huden. 100% naturligt innehåll av bivax, sheasmör, lanolin och jojobaolja. Innehåller inga siliconer eller andra syntetiska ingredienser. OBS! Vaxet kan innehålla spår av nötolja.

Raedical Carver har gjort ett All-in-One Balm för skägget, mustaschen och håret. Balmen har jag bara testat i skägget då avsaknaden av hår på hjässan gör det svårt att kolla hur det funkar där. Det första som slår mig är att balmen som innehåller bivax, vilket ni som läser mina recensioner vet att jag inte är det största fanet av, inte har den karriäristiska bivax doften. Utan den luktar starkt citrus vilket inte heller är min favoritdoft, men balmen gör sitt jobb och luktar förvånansvärt gott.

Balmen: Kommer i en plåtburk på 150ml och kostar 269 kr. Som jag skrev innehåller balmen bivax, shea smör, lanolin och jojoba olja. Något jag tycker är extremt bra är att den är helt syntet och silicon fri, 100% naturlig.

recension skäggvax

Doften: Doften luktar starkt av citrus och funkar, som sagt jag är inte det största fanet av citrus doften, den som luktar citron, citrus i andra former är jag mer begeistrad i men för en gångs skull får denna citrus doft mina näshår att dansa en liten salsa av uppfriskande citron.

Betyg: Jag ger denna balm 4/5 i betyg med motiveringen: Ett balm som håller skägget på plats men inget som har det där lilla extra utan en helt fungerande balm. Det som ger denna balm ett litet högre betyg en ett medelbetyg är pga att den har ett skapligt pris till mängden man får och dels för att den är syntet och silikonfri det slår högt hos mig.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s