betyg 4

Håller frisyren hela dagen

recension hårstyling

Recension av Percy Nobleman Pomade.

Jag börjar undra om Percy Nobleman kan göra något fel nån gång. Varje gång jag har testat något från dem har de alltid imponerat med doft och kvalitet oavsett om det varit skäggolja, raktvål. duschkräm eller som nu… pomada.

Percy Nobleman Pomade kommer i en 100 ml plåtburk med etikett i samma stil som deras övriga produkter, stilrent och enkelt. Pomadan är lätt att skopa upp och applicera i torrt eller lätt fuktat hår. Pomadan är illröd till färgen och har Percy Noblemans karaktäristiska söta doft av vanilj och lönn.

Att fixa önskad frisyr är helt problemfritt och dessutom håller den stenhårt hela dagen. Eftersom den är vattenlöslig så är det bara att skölja ur med varmt vatten i duschen på kvällen och håret blir rent och fräscht. Jag använder i princip bara vattenlöslig pomada numera då jag inte orkar tvätta och trixa för mycket för att få ut allt. Denna pomada tillhör helt klart en av de bättre jag testat och enda minuset är för priset. Det finns billigare alternativ men jag kan ändå varmt rekommendera dig att testa den Percy Nobleman Pomade.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s