betyg 4

Pålitliga vaxer

testpiloterna recension mustaschvax

Recension av Noberu Moustache Wax Light Hold & Strong Hold – Sandalwood.

I denna recension ska jag skriva om Noberu of Swedens mustaschvaxer. Noberu har 2 mustaschvaxer, en Strong Hold och en Light Hold. Jag testade båda vaxerna i doften Sandalwood. Vaxerna har mildare doft av Sandalwood jämfört med oljorna, vilket jag tycker är bra, då vissa dofter på mustaschvaxer kan kännas för överväldigande precis under näsan. Jag upplevde att Strong Hold vaxet hade till och med mildare doft än Light Hold vaxet. Light Hold vaxet har en väldigt mjuk konsistens och är extremt lättarbetat, den fördelar sig jämnt och fint mellan fingertopparna och ger en fin naturlig look. Den håller mustaschen på plats hela dagen och är enligt mitt tycke ett bra vardagsvax. Strong Hold vaxet är i sin tur ett mycket hårt vax som klarar av de mer stylade formerna. Detta vax klarar av att hålla formen på mustaschen hela dagen. Vaxet behöver värmas upp rejält, men den är faktiskt hyfsad lättarbetad efter att den mjukats upp.

mustaschvax light hold strong hold

Vaxerna kommer i aluminium burk på 30 ml, där priset ligger på 109:- vilket är väldigt prisvärt och ligger i samma prisklass som andra svenska märken, vilket är positivt. Jag har lyft upp detta i min recension på Noberus oljor men måste nämna det igen; Noberu har en väldigt stilren design på sina produkter, inte minst vaxet i aluminium burk, men det är ingen vidare bra kvalité på etiketterna då texten/loggan försvinner med ett litet skrap av valfritt föremål.

I överlag tycker jag att Noberu lyckats bra med sina mustaschvaxer. Jag tycker om en mer naturlig look och är mest ute efter att få kontroll på mustaschen så därför tyckte jag mer om Light Hold vaxet som passade mig bättre, då den är enkel och smidig. Jag tycker att Noberus vaxer håller en relativt hög nivå jämfört de mer etablerade märkena; Light Hold vaxet får en fyra av mig medan Strong Hold vaxet hamnar på en svag fyra.

Noberu Moustache Wax Light Hold

testpilotsrecensionNoberu Moustache Wax Strong Hold

testpiloterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s