Antiga Barbearia

Påminner om turkiskt bad och barberare

recension skäggtvål

Recension av Antiga Barbearia Chiado Face & Beard Soap.

Den senaste tiden har jag haft äran att prova på ett, för min del, nytt märke från Portugal. Antiga Barbearia de Bairro heter de och har en rad diverse produkter inom manlig grooming i sitt sortiment, med störst fokus på rakning.

recension tvål för skägg och kropp

Jag testade deras ansikts- och skäggtvål som heter Antiga Barbearia Chiado Face & Beard Soap. Detta är en produkt från deras nya Chiado-serie som fått inspiration från Old Barber Shops. Tvålen kommer inuti en pappkartong med snygg design på, som man kan förvara tvålen inuti så länge det inte blir för blött. När man väl öppnar kartongen hittar man en stor grå tvål på 200 gram, med texten ”Antiga Barbearia de Bairro” ingraverat på tvålen, vilket enligt mig är en snygg touch som höjer kvalitén. Tvålen har en väldigt stark och fin doft; en klassisk doft, som är varm och kryddig men ändå fräscht då den för min del påminner om turkiskt bad och barberare. Denna tvål som jag tidigare nämnt är ”väldigt stor”, därför kan den kanske kännas aningen klumpig, men det är självklart inte någon direkt nackdel för att man får mycket tvål för det priset. Tvålen är väldigt dryg också, så den räcker oerhört länge. Tvålen löddrar och rengör bra, dock inte i samma nivå som kanske exempelvis Damn Good Soap Company Beard Soap och The Bearded Chap Original Beard Soap, men den överträffar de flesta andra tvålar. Tvålen lämnar inte direkt en torr känsla efter sig men det är bra att följa upp med olja.

Denna tvål är superprisvärd och doftar otroligt gott. Klart värt att prova för gemene man. Därför får denna tvål en fyra från mig i betyg.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s