betyg 5

Oerhört fräsch och svalkande

recension after shave balm

Recension av Percy Nobleman Recovery Balm.

Jag gillar verkligen Percy Noblemans produkter. De har en konsekvent doft genom alla produkter jag testat. Rakkräm, duschkräm mm. Doften är mintig och fräsch med toner av äpple och melon. Riktigt fin doft.

recension after shave balm

Denna Recovery Balm är en kombinationsprodukt som funkar både som aftershave och återfuktande ansiktskräm. Krämen är tjock och dryg så lite räcker långt. I ansiktet känns den oerhört fräsch och svalkande tack vare mentolen. Den lugnar huden efter rakning och ger riktigt bra återfuktning under torra vinterdagar. Dessutom sägs den innehålla anti-age ingredienser. Tiden får utvisa hur pass bra de är. Den går in bra i huden och lämnar ingen flottig känsla efter sig.

recension after shave balm

Vanligtvis brukar jag inte gilla aftershave balms. Jag föredrar stinget och den sköna känslan av riktig splash men den här går jag verkligen igång på. Den kompletterar Percy Noblemans rakkräm utmärkt. Jag skulle nog vilja påstå att det är den bästa aftershave balm som jag testat. Dessutom är den enormt prisvärd. Jag har testat dyrare produkter som presterat mycket sämre.

Köp!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s