betyg 4

Bra och vårdande olja

recension skäggolja

Recension av Nõberu of SwedenHeavy Beard Oil Amalfi.

Jag har testat Nõberu’s Heavy Beard Oil Amalfi och det står följande på Beardshop.se:

Nõberu Beard Oil Heavy Amalfi är en vårdade skäggolja. Den är baserad på arganolja, tistelolja och jojobaolja. Oljan är fet vilket innebär att den har en lång absorberingstid och lämpar sig därför bäst under riktigt kalla vinterdagar, för torrt skägg och torr hud, eller innan du ska sova.
”Amalfi” en söt och somrig doft inspirerad av den italienska Amalfikusten. Med noter av bergamott, ros, lavendel, ceder och olivträ.

Det här är faktiskt första gången jag testar en olja från Nõberu, innan har jag testat ett schampo som tyvärr inte passade mig då mitt skägg blev torrt och jag  fick en fruktansvärd klåda och snöfall från skägget, men jag är faktiskt till viss del nöjd med oljan! Som man kan höra på namnet så är oljan väldigt fet ”heavy” som passar mig som gillar en lite tjockare olja. Skägget känns mjukt och friskt dock tycker jag doften från oljan är väldigt svag som drar ner betyget.

Oljan kommer i en liten pumpflaska på 60ml som är smidig, det går att spärra pumpen så man inte av misstag råkar pumpa ut lite i resväskan eller liknande. Doseringen är lite svårare än en vanlig pipett flaska men är man försiktig så går det bra. Priset på denna olja ligger på 279kr.

recension skäggolja

Doften: Ska enligt Beardshop vara en blandning av bergamott, ros, lavendel, ceder och olivträ. I ärlighetens namn så känner jag bara en ytterst svag doft av oliv vilket kanske inte är en favorit doft hos mig och jag gillar när oljorna dofter lite starkare så man känner lite putsar av en god doft under hela dagen.

Betyg: Betyget jag ger denna olja är 4/5 och min motivering lyder: Trots avsaknaden av doft så är denna olja en bra och vårdande produkt som är prisvärd.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s