Beard Brother

Mjukt och fräscht skägg efter duschen

recension skäggschampo

Recension av Beard Brother Beard Wash Mango.

 Jag har testat Beard Brother Beard Wash Mango. Jag brukar gilla Beard Brothers grejer men här är jag dock en knuta besviken. Med det sagt så säger jag inte att schampot är dåligt eller får mitt skägg att frasas eller liknande utan återigen när det kommer till mig så är det doften som gör mig besviken och en del på innehållet.

Beard Brother brukar ha ekologiska närproducerade grejer som ger plus i min bok i alla fall, men här har han valt av någon anledningen att tillverka detta i Kina med både parfym i och andra produkter i som man kanske kan avstå. Men om ni går ut i affärerna och köper ett vanligt schampo till huvudet så hittar man förmodligen en del av dessa ingredienser också. Men jag har gillat att han gör sina grejer ekologiska så detta sänker mitt betyg lite.

Dock fungerar schampot helt okej, får skägget mjukt och fräscht och kommer i en flaska med pump på 250ml och kostar 259kr.

recension skäggvård

Doft: Här är ytterligare en sak som drar ner betyget för mig, minns för några månader sedan när jag testade Beard Brother Beard Balm Watermelon, där va det som jag precis hade ätit en vattenmelon som runnit ner i skägget på mig, doften va så underbar och verklighetstrogen och när jag då fick chansen att testa Mango doften i ett skäggschampo så pirrade det till i kroppen då jag är en sucker för exotiska dofter. Men till skillnad från BB Beard Balm vattenmelon så känns mangodoften mer syntetisk och inte riktigt.

Betyg: Jag ger Beard Brother Bead Wash 3/5 min motivering: Avsaknaden av en verklighetstrogen doft och ekologiska produkter så drar jag ner betyget på detta skäggschampo, dock så fungerar schampot riktigt bra och får skägget att kännas mjukt och fräscht efter en dusch.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s