betyg 4

Duschkräm som väcker sinnena till liv!

percy nobleman shower gel

Recension av Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash.

Duschkräm är verkligen ingenting som jag brukar ägna särskilt mycket huvudbry över. Jag brukar ta det som finns och oftast använder jag helst hårda tvålar då de brukar vara mycket drygare. Nu fick jag i alla fall hem en duschkräm /schampo från Percy Nobleman att testa. Percy Nobleman har inte gjort mig besviken tidigare och det gjorde den inte nu heller. Jag var ju tvungen att flippa upp korken och sniffa på den direkt och den har den där fina Percy Nobleman-doften som jag gillar så mycket. Den är svår att beskriva men i just dusckrämen har den en lite kryddig och mintig (eukalyptus) doft. Min sambo fick direkt associationer till utlandssemestrar och det finns något sydeuropeisk över den helt klart.

Krämen kommer i en matt-svart plasttub som rymmer 200 ml. Design är helt ok men den hade sett snyggare ut om man satt informationstexten på baksidan istället för framsidan. En småsak för de flesta men jag vill ändå nämna det då jag tycker att design är viktigt.

recension shower gelDetta är en produkt som ska funka både för kroppen och håret på huvudet. Som hårschampo funkar den jättebra men håret känns en aning torrt efteråt om man slarvar med balsam. Den ska i princip vara helt naturlig med några få undantag och dessutom innehålla koffein och zink som ska pigga upp och ge energi till huden. Jag vet inte om det är placebo men jag känner nog av en viss upprymdhet efter duschen med den här. Den friska doften av eukalyptus hjälper säkert till också för att väcka sinnena till liv.

Jag har egentligen inget ont att säga om den. Priset på 149 kronor ganska ok. Visst finns det billigare alternativ men jag tycker faktiskt att det kan vara värt att unna sig det då och då. Den doftar riktigt gott och man känner sig pigg och fräsch efter duschen. Ett plus för att Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash funkar för håret också vilket gör den än mer prisvärd. En liten klick räcker dessutom långt.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s