betyg 5

Glatt överraskad!

recension skäggvård

Recension av

Recipe for Men Beard Schampoo & Conditioner.

Jag har tyvärr inte haft någon större behållning av Recipe for Men’s produkter som jag tidigare testat. Jag har alltid tyckt att allt från förpackning till innehåll och dofter har varit allt för slätstrukna. ”Man ska ju aldrig döma boken efter omslaget” säger man ju men jag tycker att det är viktigt. När det gäller Recipe for Men har man valt en väldigt neutral design med röda etiketter och vit text och det ger ju ett seriöst intryck om inte annat.

För några veckor sedan fick jag i min hand en flaska skäggschampo att testa. Förhoppningarna var inte på topp men jag hade verkligen fel den här gången. Flaskan är av plast med flipkork och har etikett i samma design som jag nämnde ovan. Doften är mediumstark och har en fruktig karaktär av äpple. Ganska söt men ändå frisk.

recension skäggvård

Detta är en kombinationsprodukt som både rengör och återfuktar. Många skäggschampo jag testat har gjort min mustasch ren men samtidigt torr och yvig. Med Recipe for Men blev det helt annorlunda. Det blev såklart rent och fräscht men alla torrhet och yviga strån var som bortblåsta. Mustaschen kändes riktigt mjuk, fyllig, fräsch och återfuktad och var väldigt lätt att styla efteråt. Jag blev minst sagt glatt överraskad. Till råga på allt var den bra att tvätta ur fet pomada ur huvudhåret också.

Enligt beskrivningen ska schampot även innehålla massor av nyttiga ingredienser som skyddar och stärker. Detta kanske man märker av på längre sikt.

Jag är sammanfattningsvis väldigt nöjd med allt med detta skäggschampo. Flaskan är på 250 ml, kostar 189 kronor men borde vara ganska dryg.

Om jag bortser från tråkig etikett och en lite platt doft så är Recipe for Men Beard Schampoo & Conditioner nog en av de allra bästa skäggschampo jag hittills testat så där blir det en 5:a i betyg. Jag tycker ändå att förpackning och doft är viktiga så det slutar på en 5:a med ett lite minus.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s