Övrigt

Grymt bra mask som städar bort orenheter

 

recension ansiktsmask barber pro

Recension av Barber Pro Foaming Cleansing Mask.

Grymt bra mask som resulterar i riktigt ren hy med fin lyster. Orenheter blir bortstädade och inte instängda i huden som med en del andra porsammandragande produkter.

Barber Pro Foaming Cleansing Mask är förpackad i en manlig förpackning så du slipper rosa fluff. Själva innehållet består av en svart bomullsmask mönstrat som ett ansikte och indränkt i allergi- och djur-testfri- magi.

Börja med att massera förpackningen för att gojsa till masken, öppna och veckla ut masken och applicera i 10-15 min. Masken rengör riktigt bra men kan vara lite uttorkande, så återfukta väl kanske med en lite tjockare ansiktskräm. På vintern behöver man definitivt inte applicera den mer än 10 minuter i vårt torra klimat.

recension djuprengörande ansiktsmask

Masken har bra passform men se till att trycka till den lite extra runt näsbenet så den får kontakt där och varför täcker den inte fronten på min näsa som ofta är väldigt oren?!

Ihopkoket kommer snart börja bubbla och känslan är lite masserande och definitivt skön med en god, “lätt”, fräsch och avslappnande doft.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s