betyg 3

En bra sommardoft

recension skäggvård mr bear

Recension av Mr Bear Family Limited Edition Kit – Tropical.

Den gamla svenska björnen har vaknat till lite grann och kommit ut med några nya dofter. För er som har varit med i svängen ett tag känner igen både skäggoljan och skäggvaxets egenskaper. På den här punkten tror jag inte att det är något nytt. Det är rakt igenom bra grejer som många skägg här i landet använt under flera år.

recension skäggvård mr bear

I detta fina presentkit får man en olja och ett vax i den nya doften ”Tropical”. Det är en söt och fruktig doft av mango, ananas, citrus, lite vanilj och annat gott (i alla fall uppfattar jag det så.) Om man gillar den här typen av doft så är det ju kanon. De faller inte riktigt mig i smaken tyvärr. Det doftar mer som något ”body butter” som min sambo skulle kunna använda. Men smaken är ju olika och jag tror den kan passa bra för dem som vill ha en lite mindre maskulin framtoning. En bra sommardoft kanske eller för dem som ska på charterresa?

Mr. Bear Family gör andå bra grejer och de var de första i Sverige med att lansera skägg- och mustaschprodukter. Jag tycker att det är kul att de kommit med lite nya dofter och ser fram emot att se vad kommer med härnäst. Det kanske dyker upp en ny doft som faller mig mer i smaken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s