Beard Brother

Ett jättestort plus för att innehållet är helt ekologiskt

recension skäggvård

Recension av Beard Brother Beard Balm – Apple Pie & Vanilla.

Det är andra gången jag testar ett ”beard balm” från svenska Beard Brother. Den här gången är det ”äppelpaj och vanilj” som står för doftkompositionen. Det jag gillar med Beard Brother är att de satsat på lite annorlunda dofter till skillnad mot många andra. Perfekt för dem som vill ha lite variation.

Det är ett ganska mjukt vax vi har i burken på 50 ml. Stilren etikett och snygg burk. Vaxet funkar alldeles utmärkt som återfuktare och som lätt stylingprodukt för min mustasch. Jag har inget att anmärka på alls på den punkten.

recension skäggvård

När jag öppnade burken för första gången och sniffade på vaxet så gillade jag den direkt. Det är en syrlig, söt doft av äppel och vanilj. Tyvärr så tröttnade jag ganska fort på den. Den krockar doftmässigt med andra dofter. Om jag t ex rakat mig och haft på mig en ren och fräsch aftershave så känns den söta doften av äppelpaj och vaniljsås som extremt malplacerad under näsan. Personligen har jag lite svårt för dofter som associeras till ”mat” när det gäller groomingprodukter. Om jag hade haft helskägg och inte burit några andra dofter hade det säkert funkat bättre som ännu en doft i samlingen.

Jag gillar ändå vaxet för vad det gör och jag använder det gärna för lätt styling. Ett jättestort plus för att innehållet är helt ekologiskt.

Slutbetyget för Beard Brother Beard Balm – Apple Pie & Vanilla hamnar på en stark 3:a.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s