American Crew

Superprodukt till Elvis looken!

recension hårstyling

Recension av American Crew Grooming Cream.

Okej! Först vill jag bara göra klart att jag inte är ett fan av produkter med mycket glans men efter denna recension kan jag kanske ha ändrat åsikt…

recension hårstyling

I vanlig ordning så börjar vid med burken. Precis som alla andra American Crew produkter är den en rund plastburk med Elvis på locket, lite information om hur man applicerar och huruvida stadgan är och hur glansig den är. Öppnar vi locket möts vi av en doft som är fräsch och påminner om en hårsalong.

Grunden av dagens frisyr består av skum i blött hår som sedan föna med rundborste och med plattång böjt till håret lite. Med torrt hår så applicerade jag sedan krämen lätt i håret. Första tanken var att det var väldigt glansigt vilket jag inte gillar men efter det fått stelna till lite så såg det ganska bra ut! Imponerad! Går man efter Elvis looken med hyfsad glans och bra stadga så är detta en super produkt! Något jag skulle kunna rekommendera isåfall.

Är det något som jag borde säga som är dåligt så är det att det kräver lite förarbete med tex föning då produkten inte klarar sig på egen hand. En sak till jag funderade på var att den känns väldigt tung eller rättare sagt att den gör håret tungt. Om man har väldigt tjock hår så kan detta bli ett problem då den inte orkar hålla uppe frisyren, därav varför förarbete krävs.

recension hårstyling

Men har du kort till mellan långt hår, inte för tjockt och vill gå efter Elvis men inte Ronny och Ragge så är American Crew Grooming Cream en super produkt för dig! Men för mig räckte den inte riktigt hela vägen till femman.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s