Beard Monkey

Nästan perfekt

Recension av Beard Monkey Hair Spray

Hårspray är ett svårt kapitel för mig. Antingen är de för klena eller så förvandlas håret till cement, vilket visserligen hjälper för stunden men det gynnar knappast håret i längden. Så länge man bor på västkusten där det blåser större delen av året är det en utmaning att hitta en spray som faktiskt funkar och dessutom är skonsam för håret men nu har jag i alla fall hittat en värdig kandidat.

Beard Monkey Hair Spray är en snabbtorkande formula som dessutom tillför viss glans till torrt hår och får det att, inte bara kännas välmående utan faktiskt också att se friskt ut. Doften är distinkt men fräsch och den får inte badrummet att kännas som en kemisk dödsfälla,. Sprayen är dessutom lätt att tvätta ur med vanligt schampoo, vilket verkligen inte kan sägas om samtliga produkter i genren.

Den cleana helsvarta flaskan med en silverfärgad Beard Monkey-logga är betydligt snyggare än de flesta konkurrenters, som gärna kommer i grälla neonfärger med blaffiga logotyper och doseringspipen har fungerat problemfritt under hela testperioden. Jag har tidigare haft en hel del problem med munstycken som har klibbat igen eller fastnat så det kan vara värt att nämna.

Jag har utvärderat Beard Monkey Hair Spray under en dryg månads tid och har redan hunnit beställa en ny flaska så nog har den fångat mitt intresse alltid. Jag brukar försöka att undvika hårspray och bara köra på vax eller lera men när vinden ligger på så är det skönt att veta att det finns en spray som faktiskt funkar hyfsat. Den står inte emot de värsta stormbyarna men det kan man kanske inte heller begära. Beard Monkey Hair Spray är i alla fall så nära en perfekt hårspray man kan komma. 

betyg 4,5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s