betyg 2

Pomada till hjässan?

recension mustaschvax

Recension av Mondial Antica Barberia Moustache Wax Original Talc.

Mustaschvaxet från Mondial är andra produkten från märket som jag testat. Det första var deras ”Beard Tonic”. Jag testade båda produkterna från deras ”Antica Barberia” doftserie med tidlösa dofter från Italien, där båda har doften ”Original Talc”. En intressant doft som är väldigt kryddig men ändå fräscht. Doftar som ett klassiskt rakvatten som de äldre herrarna i familjen brukade använda.

Själva vaxet är vattenbaserad och i mitt tycke liknar Beard Junks pomada. Produkten passar enligt mig bättre till håret än mustaschen då jag tvättar ansiktet ofta under dagen, vilket gör så att vaxet tvättas ur direkt då den är vattenlöslig. Ett plus är i alla fall att denna produkt fungerar även till håret och skägget. Vaxet låser allting på plats och håller hela dagen ut så länge den inte kommer i kontakt med vatten. Produkten är inte heller som andra mustaschvax som är oljebaserade, där man behöver skrapa vaxet från burken för att sedan värma det i handflatan. Vaxet kommer i en aluminium burk på 30 ml, med en kartong-isch omslag som känns billigt men ändå annorlunda (som man då tar av); intressant nytänkande.

recension skäggolja mondial

Vaxet i överlag känns okej, men har svårt att göra sig omtyckt hos mig, inte minst med tanke på det som står i innehållsförteckningen. Därför får den två av fem från mig i betyg.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s