betyg 4

Sjukt prisvärda produkter! Köp!

recension bulldog hudvård för män

Recension av Bulldog Oil Control Line.

Mitt ansikte är normalt sett inte särskilt glad i Bulldogs produkter. Det är inget som är katastrofalt dåligt men jag har helt enkelt inte fått samma effekt som alla dem som skriver fantastiska recensioner och ger Bulldog fantastiska awards.

Bulldogs nya Oil Control serie har ändrat på det! Hela linjen innehåller ämnen som gör min blandhy mjuk och skön att ta på. Balansen av oljefri och skön fukt är perfekt samtidigt som serien håller pormaskar borta och huden ren.

Även om jag tidigare inte varit en jättestor beundrare av Bulldog har jag alltid älskat produkternas fräscha kliniska doft. Den nya serien har en gudomligt doft av enbär och bark, den doftar fortfarande “kliniskt fräscht” men känns mer naturlig. Extremt stort plus för doften.

Självklart är allt parabenfritt och veganskt och regnbågsfärgat etc. etc. Bra för jorden och känns lite extra gött att kroppen inte fylls med en massa konstgjorda ämnen.

Så sjukt prisvärda produkter! Köp!

recension hudvård för män

Bulldog Oil Control Face Wash

Stabil ansiktstvätt som tvättar rent din oljiga nuna. Håller acne borta och har en lugnande effekt. Inte så mycket mer att orda om. Grymt bra cleanser som löser upp kladd på ansiktet extremt bra.

testpilotsrecension

recension hudvård för män

Bulldog Oil Control Moisturiser

Bulldogs produkter håller min hud skön, mjuk och hälsosam men jag har sällan tyckt att de tillför min hud jättemycket när det gäller lyster och “snygghet”. Bulldog oil control moisturizer ändrar totalt på det för här har vi en produkt som mitt ansikte verkar gilla. Min hy blir klarare och får nästan en lyster, likaväl som den blir skön, mjuk och hälsosam.

Tänk på att det här inte är ett mattningskräm, din oljiga panna kommer inte automatiskt bli matt och fin efter du applicerat den här krämen däremot håller den oljiga ansikten i schack under dagen.

testpilotsrecension

recension hudvård för män

Bulldog Oil Control Face Scrub

Det här är en av de mer intressanta produkterna i serien. Känns väldigt mild så man kan använda den ofta.

Konsistensen är svart och lite tjockare än de flesta (men inte alla) ansiktstvättar och väldigt tunn för att vara en scrub. Det svarta kommer från kol som binder restprodukter och som allmänt är bra för oljig hy och hjälper till att dra ihop och rensa ur porer.

recension bulldog ansiktsmask

Man får en härligt skön och len känsla efteråt även om det finns scrubbar som levererar en snyggare lyster. Det svarta ihopkoket känns väldigt annorlunda och ger ett grått lödder som sticker verkligen ut i scrubvärlden.

Använd ca 3 ggr i veckan.

testpilotsrecension

recension hudvård för män

Bulldog Oil Control Face Mask

Den börjar som en ganska tunn och lätt mask men efter några minuter börjar den stelna lite och dra ihop sig med en svalkande skönt pirrande känsla. Det här kan vara den skönaste masken jag någonsin använt, det är uppiggande och fräscht när den stramar upp. Resultatet syns direkt. Man får en klar, ljus och fräsch hy.

Den kommer i en snygg barbershop trendigt tub av metall, typ Kalles Kaviar fast snygg och med en skön matt yta. Maskulinaste förpackningen för en ansiktsmask någonsin.

Ta en riklig mängd och applicera gärna på ett ganska fuktigt ansikte, annars kommer det kännas som om man smetar på cement på ansiktet.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s