betyg 3

Bra för lätt styling av mustaschen

Recension av Percy Nobleman Moustache Wax.

recension percy nobleman mustaschvax

Jag har testat Percy Nobleman Moustache Wax och på Beardshop står följande:

Percy Nobleman Moustache Wax är ett naturligt mustaschvax som ger en medium/hög stadga. Baserad på organiskt bixax med en mix av arganolja, vitamin E och babassu. Den ger en bra stadga och går att forma om under dagen. En rejäl förpackning i smidig plåtburk som räcker länge och är lätt att stoppa i fickan. Lite rökig doft.

Och jag kan hålla med mustasch vaxet håller i bra under dagen och mustaschen håller sig lätt stylad, dock är jag personligen inget fan av bivax, doften försvinner och bivaxet tar i överhand vilket drar ner betyget rätt rejält då man är illa tvungen att gå och dofta på detta under hela dagen.

percy nobleman testpiloterna

Vaxet kommer i en snygg plåtburk med skruv lock på 20ml med en välarbetad logga och kostar 155kr, om man ser till att den faktiskt gör sitt jobb och är ett bra vax så tycker jag denna produkt absolut är värd sitt pris.

Doften är lite rökig och en klassisk Percy-doft men bivaxet drar ner detta då den tar över vilket är tråkigt på en bra produkt.

Betyg: Jag ger Percy Noblemans Moustache Wax 3/5 och det som drar ner betyget är tyvärr bivaxet som tar över doften för mycket. Men gillar man doften av bivax är detta vaxet för dig.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s