betyg 4

Grymt prisvärda!

recension mr bear family face cream scrub

Recension av Mr Bear Family Face Cream & Scrub.

Härligt med grabb-grabbiga produkter som bara innehåller naturliga ingredienser. Det märks när man använder produkterna, de känns bara så naturliga och typ… hälsosamma. Det känns som om Mr Bear (eller Björn som grundaren heter) värnar om värld och natur. Att de dessutom lyckas få till såhär grymma ansiktsprodukter som är så grymt prisvärda är sjukt wow.

Face Cream är en suverän ansiktskräm som går rakt in i ansiktet och gör den slät och spänstig, huden får en fantastiskt skön känsla och jag återupprepar, den blir sjukt slät. Man tror inte att den ska vara särskilt bra på vintern eftersom den går in i huden så bra, men den håller fukten kvar i ansiktet och är såklart även suverän efter rakning. Huden får även en fin naturlig lyster och känns bara så skön. Jag får lätt en oljig hinna över ansiktet med de flesta ansiktskrämer. Det händer inte med Mr Bear.

recension mr bear family face cream scrub

Face Scrub håller temat och slätar ut och ger en skön känsla. Scrubben är lättare i konsistensen än vad man är van vid men inte mindre effektiv för det. Bägge produkterna känns väldigt lätta i konsistensen. Vilket återkommer i huden, den känns lätt och fluffig efter applicering/användning.

Snygga maskulina förpackningar ger en gentleman-image i badrumsskåpet. Sen är det alltid lite gött att köpa Svenskt. Hade jag haft skägg hade jag lätt gått vidare och köpt deras andra produkter. Det blir definitivt att testa deras efter-tatuerings-produkter när jag skaffar mig nästa tatuering.

Face scrub: 4

testpilotsrecension

Face cream: 4+

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s