betyg 5

Götet, skägg och metall

scrub

Recension av Mr Bear Family Face Scrub och Face Cream

Det känns så självklart på något sätt. Göteborg har länge fått symbolisera arbetarklass, hårdrock och rejäla skägg, och i bräschen för det sistnämnda går Mr Bear Family. Göteborgarna var först med att producera skäggvårds-produkter i Sverige i modern tid och har sedan 2012 levererat förstklassiga produkter för den moderna mannen. Alltid med naturliga ingredienser och tidlösa förpackningar i glas och metall. De e gött mos med andra ord.

Jag har nu under en månads tid haft ynnesten att utvärdera den stilfulla combon Face Scrub och Face Cream och det bara att slänga upp två tummar i luften.

Mr Bear Family Face Scrub är hardcore. Den är kraftfull och aggressiv och river skönt när den rengör på djupet och efter sig lämnar den en harmonisk doft av citrus och ingefära. Produkten skall enligt instruktionerna användas 1-2 gånger per vecka och det känns rimligt för det är en relativt grovkornig scrub det här, även om den känns oerhört angenäm att använda. Mr Bear Family Face Scrub är dryg och en liten klick i handflatan räcker gott och väl för att uppnå den där mjuka och återfuktade känslan man så gärna vill åt. Massera in varsamt och skölj. Badda ansiktet helt torrt med en handduk och applicera nästa produkt.

fullsizerender-20

Mr Bear Family Face Cream är den glammiga produkten. Det är en välkomponerad och mjukgörande ansiktskräm som med fördel kan användas varje dag. Den innehåller naturliga ingredienser som sheasmör, tistelolja och kakaosmör som lugnar huden och den utgör därmed ett optimalt komplement till Mr Bear Family Face Scrub. Huden känns mjuk och len och precis som scruben doftar den friskt av citrusfrukt och ingefära. En kollega tyckte att jag luktade som ett spa och visst, det är en beskrivning jag kan köpa och sämre komplimanger kan man ju onekligen få. Mr Bear Family Face Cream innehåller också den ytterst diffusa formulan björklövsvatten som enligt uppgift skall ha en sammandragande verkan och visst kan jag känna en viss åtstramande effekt, även om den är minimal men så här under de kallare vintermånaderna har den känts klockren.

Kontentan är en powerduo som lirar grymt ihop och jag har faktiskt ingenting att anmärka på. Priset är bra, estetiken är snygg, doften avväpnande och viktigast av allt, effekten överväldigar. Mr Bear Family bevisar än en gång att Sverige är att räkna med när det gäller manlig hudvård. Det här är full pott och dubbla baskaggar. Rock on!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s