American Crew

Bra startprodukt för frisyren

recension hårvax

Recension av American Crew Defining Paste.

Idag tänkte jag ta en titt på Defining Paste, en av stylingprodukterna från American Crew. Precis som de andra produkterna från American Crew så kommer även Defining Paste i en svart plastburk av, enligt mig finare kvalité just för att burken i sig är väldigt gedigen.

På burken står det medium hold och low shine vilket jag tycker stämmer hyfsat bra även om jag i flesta fallen aldrig tror på vad det står på burken då det kan variera på vilken hårtyp du har. Och hur håret reagerar på vaxet. Men för mig personligen så stämde det relativt bra. Om vi öppnar locket så möts vi av en väldigt välkomnande och behaglig doft.

american crew testpiloternaTexturen på pasten är likt American Crew Fiber och är lätt att jobba med och inte för kletig eller för dryg. När det kommer till vilken hårlängd de passar skulle jag säga att om du har tjockt hår så bör du har det ganska kort och om du har tunt hår bör du har lite längre (10cm<). Appliceringen är lätt så denna paste passar även bra till nybörjare då det finns många möjligheter med den. En sak att tänka på är dock att holden bara ligger på medium så blött hår, någon pre-styler och föning kommer hjälpa dig att hålla håret uppe. Det är ingen enmansshow.

recension hårvax

En sak att tänka på är att Defining Paste är en low shine produkt och inte en matte produkt dvs att det finns lite shine i men inte mycket fast mer än en matt produkt. Överlag så är det en bra produkt för nybörjare men inte en produkt som revolutionerar. Även om det är en bra startprodukt där du kan göra massa olika frisyrer så är den ganska begränsad om du vill testa på lite mera avancerade stilar, därav betyget.

betyg 4,5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s