betyg 3

Effektiv duo

percy nobleman face & stubble

Recension av Percy Nobleman Face & Stubble Wash / Moisturiser.

Under vinterhalvåret är det inte ovanligt att huden reagerar annorlunda och hudvårdsrutinerna kanske behöver en extra skjuts. Har man dessutom ett större eller mindre skägg eller mustasch kan det vara värt att även pyssla om dessa lite extra. Idag finns det ett större antal produkter för detta och här gäller förstås även de två gyllene reglerna för en fräsch hud; rengöring och återfuktning.

percy nobleman face & stubble wash

Percy Nobleman har löst problemet för dig som haft svårt att hitta rätt produkter för att hålla både ansiktsbehåring och hud smidig och fräsch. Först ut är Face & Stubble Wash, en lätt och skonsam facewash som inte bara skonsamt rengör huden men är särskilt utvecklad för att ta hand om skägg och mustasch. Konsistensen är lätt och med lite ljummet vatten är det enkelt att snabbt få en ren och skön känsla i huden, utan att känna sig alltför uttorkad. Ansiktstvätten innehåller naturliga ingredienser och fungerar lika bra till lättare och kraftigare ansiktsbehåring och till skillnad från liknande produkter har den en lätt och mild doft.

testpilotsrecension

percy nobleman face & stubble moisturizer

Har man, som jag, en bångstyrig och blandad hy är återfuktningen kanske det allra viktigaste momentet i min hudvårdsrutin. Utan en riktigt bra ansiktskräm – gärna lite fetare under vinterhalvåret – känns det som om huden ska torka sönder och jag får ofta smörja på lite extra av någon favorit under dagen.

Percy Nobleman Face & Stubble Moisturizer ska göra jobbet för alla som behöver en ordentligt återfuktad hud och dessutom ge sitt skägg och mustasch lite extra omsorg. Krämen ingår i en serie av produkter, alla särskilt framtagna för att rengöra, återfukta och reparera hud och ansiktsbehåring. Den här hudkrämen har en ganska lätt konsistens, är preparerad med E-vitamin, ekologisk aloe och ingefära, alla aktiva ämnen som ligger nära hudens eget ph-värde. Krämen är lätt att applicera och absorberas snabbt och doftar svagt av pepparmint och gurka. En riktigt bra hudkräm till ett riktigt bra pris.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s