betyg 4

Fantastiskt bra olja med mycket fin doft

recension skäggolja proraso

Recension av Proraso Beard Oil – Cypress & Vetyver.

Som jag nämnde i en tidigare recension så har italienska Proraso kommit ut med några nyheter under året. Ni som är trogna läsare av mina recensioner vet ju vid det här laget att jag gillar Proraso väldigt mycket. Alla deras produkter håller enormt hög klass och är förvånansvärt prisvärda. De har en unik produktdesign och unika dofter som sticker ut i mängden.

Den här gången ska jag skriva ner lite tankar och reflektioner om en av deras nya skäggoljor med doft av cypress och vetiver.

För några år sedan testade jag deras skäggolja som numera går under namnet Wood & Spice. Den hade en doft som jag gillade väldigt mycket och som var helt olik anda jag tidigare testat. Det var en varm, kryddig, träig och framförallt stark doft. Min flickvän är lite känslig för starka dofter så hon var inte lika förtjust som jag. Cypress & Vetyver påminner doftmässigt väldigt mycket om Wood & Spice. Det är en stark och träig doft som känns ”dyr”. Det hade varit roligt om den var lite mer unik men den känns på något sätt lite friskare än Wood & Spice.

recension skäggolja proraso

Oljan består av en blandning av avocadoolja, valnötsextrakt och solrosfröolja och är dermatologiskt testad. Oljan känns lyxig och den levererar starkt. Eftersom flaskan är försedd med pipett är det lätt att dosera några droppas på fingertopparna och massera in i mustaschen. Om man har helskägg är det bara att droppa i handen, gnida samman och massera in i skägget. Var noga med att komma åt skäggbotten också!

Skäggstråna får en alldeles utomordentlig lyster och mjukhet. Doften är som sagt stark så doftkänsliga personer bör uppmärksamma detta. Personligen har jag inget problem med det.

Fantastiskt bra olja med mycket fin doft. Pipetten gör det enkelt att dosera. Snygg etikett och ett mycket bra pris på endast 159:- Om doften hade varit lite mer unik jämfört med Proraso Wood & Spice hade det blivit full pott men nu väljer jag att sätta en ”fyra”.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s