betyg 4

En perfekt start på dagen!

Recension av Uppercut Deluxe Face Wash/Scrub

Uppercut Deluxe Face Wash/Scrub är en trevlig bekantskap som fyller ett tomrum i mitt badrumsskåp. Det är en ansiktstvätt med mild scrubeffekt. Inget nytt i sig kanske, i alla fall inte vid första anblicken men betoningen här ligger verkligen på ”mild.” Normalt sett är scrub ett nödvändigt ont. Det måste göras för att kunna upprätthålla en frisk och ren hy men ingen kan väl säga att det är en angenäm upplevelse, framför allt inte för de med känslig hy. Personligen använder jag Neal’s Yard Remedies Men Revitalising Face Scrub för djuprengöring någon gång i veckan och det är i sanning en makalös produkt men ibland kan jag känna att jag saknar något mjukare, i synnerhet under sommar -och vintermånaderna när vår hy utsätts för moder naturs prövningar. Även om helgrymma ManCave Face Scrub är en relativt mild scrub är den inte avsedd för dagligt bruk och erbjuder inte heller samma uppfriskande känsla av ansiktstvätt. Istället har Uppercut från Australien löst detta på ett förstklassigt vis. Deluxe Face Wash/Scrub innehåller små exfolierande korn för djuprengöring men den är inte särskilt påfrestande för huden. Det är en ansiktsrengöring och scrub i ett som utan problem kan användas dagligen. Oftast har jag till och med använt den både morgon och kväll.

Förpackningen river inte ner några applåder. Den är både trist och klumpig och sticker inte ut på något sätt. Jag har dessutom varit med om att doseringspipen åkt upp under transport vilket inte är någon höjdare. Ett problem som visserligen går att lösa med en liten tejpbit men det är givetvis ingen optimal lösning. Här är en tub eller flaska med kork helt klart att föredra. Doften kommer förmodligen att dela upp fansen i två olika läger. Enligt beskrivningen skall den dofta svagt av mint men jag känner bara såpbubblor och kalla mig galen men jag tycker faktiskt att den luktar fantastiskt.

Uppercut Deluxe Face Wash/Scrub är en produkt som är lätt att älska. Det är helt enkelt en perfekt start på morgonen som jag inte gärna vill vara utan. 

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s