betyg 4

Bra bang-for-the-buck

recension hudvård för män

Recension av Bulldog Intensive 24h Moisturiser.

Av namnet på den här ansiktskrämen hade jag förväntat mig en ganska tjock och fet ansiktskräm. Krämen har visserligen en ganska tjock konsistens men väl applicerad sjunker den in i huden direkt och lämnar inte nån oljig hinna efter sig. Den kommer senare under dagen istället. Men det är nog ganska individuellt hur resultatet kommer att vara, mitt blandhy har en tendens att olja till sig under dagen med de flesta ansiktskrämer och mår oftast bättre av oljefria krämer. Den här krämen innehåller 8 olika essentiella oljor och andra “amazing ingredients”. Eftersom det är Bulldog så vet man att det är naturliga ingredienser som har en bra bang-for-the-buck.

Sammantaget gör dessa fantastiska ingredienser min hud väldigt väldigt väldigt smidig och den får en väldigt fin lyster trots att det i skrivandets stund är på den mörkaste tiden av vinterhalvåret.

Min lite fetare blandhy blir dock lite blank och oljig under dagen och slutar jag använda krämen blir huden direkt lite frasig. I alla fall på ytskiktet. Trodde det skulle vara en perfekt vinterkräm då den var lite tjockare men är lite positivt överraskad att den återfuktar lite mer på djupet. Det är nog därför min hud blir så himla smidig.

Lystern och känslan i huden gör ändå den här krämen är värd att användas trots den lite blanka effekt jag får utav den. Kanske är den bättre som nattkräm för vissa utav oss.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s