Beardilizer

Vad gör man när skäggväxten inte är tillfredsställande?

recension beardilizer hair complex

Recension av Beardilizer Facial Hair Complex.

Du har säkert sett ett flertal skäggmärken promota sina oljor med text som “Beard Growth Serum”, “Fuller beard”, “Makes your beard grow”. Ofta innehåller dessa oljor och krämer bara vanliga ingredienser som enbart återfuktar huden och skägget, som visserligen i sin tur hjälper skägget att växa. Men vill man ha en mer markant skillnad och snabbare resultat så finns det andra vägar att gå. Beardilizer har utvecklat ett kosttillskott i pillerform som innehåller vitaminer och mineraler som har en bevisad effekt på skäggväxten.

Jag började ta Beardilizer’s kosttillskott för ca 2 år sedan, och började med en intensivkur med 9 piller om dagen i 10 dagar. Detta var som sagt en intensivkur, normalt intag är 3 piller om dagen. Jag började sakta märka skillnad efter dessa 10 dagar, speciellt på området precis under näsan, där jag hade en ganska stor glipa mellan mustaschens två delar. Efter intensivkuren på 10 dagar så gick jag ner till normal nivå, dvs 3 piller om dagen, och fortsatte den i två månader. Under den tiden började glipan under näsan sakta med säkert växa igen, och är nu nästa helt igenväxt, vilket är fantastiskt.

recension beardilizer hair complex

En annan sak som var slående, var mängden skägghår som inte längre fastnade i borsten under morgonrutinen, de uteblivna kluvna skäggtopparna och hur friskt och starkt skägget kändes. Även jag som person var gladare, piggare och mer alert, då tillskotten innehåller vitaminer och mineraler som är bra för kroppen i övrigt, och på så sätt blev jag en friskare människa.

Det enda jag tycker var lite jobbigt, var smaken på pillerna. Även om de numera har ett annat typ av skyddsfilm som minskar lukt och smak, så var det ganska jobbigt att ta dem förut. Något som nu inte alls är lika påtagligt. I övrigt är Beardilizer’s kosttillskott något jag kan rekommendera hundra gånger om, mitt skägg har aldrig känts så starkt, fylligt och tjockt, för mig var det verkligen en game changer för mitt skägg.

recension beardilizer hair complex

Så har du funderat på hur du ska få skägget att växa snabbare, starkare och bättre, testa detta kosttillskott. Du kommer inte ångra dig!
Förvänta dig dock inte några stora resultat första veckorna, utan det gäller att man kör kuren 2-3 månader för ett synligt och bra resultat.

bäst i test

1 svar »

  1. Tjena jag skulle gärna vilja testa dessa piller då min skäggväxt ser ganska galen ut ser ut som en 15 årig moppe pojke själv är jag 27 och vill ha sånt dära coolt tomte skägg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s