Beard Brother

Bra jobbat skäggbröder!

recension skäggvax beard balm

Recension av Beard Brother Beard Balm Eucalyptus & Bergamot.

Beard Brother är ett nytt märke för mig. Företaget är svenskt och dök upp på marknaden förra året (2015). Enligt dess grundare Stefan Jacobs är samtliga produkter helt tillverkade för hand med naturliga och ekologiska ingredienser. Det är så himla kul när det dyker upp nya små företag inom den här branschen. Jag tycker verkligen att man ska stödja dem då de lägger ner så mycket tid och kärlek på sina produkter. Särskilt roligt är det när de hitta sina egna små nischer och doftsättningar. I mitt badrumsskåp finns sedan en tid tillbaka ett skäggvax från Beard Brother med doften Eucalyptus & Bergamot. Det är just den jag ska skriva lite om här och nu.

recension skäggvax beard balm

Det är en generös mängd på 50 ml i en rund glasburk med plastlock och smakfull design på etiketten. Det står ”beard balm” på burken men det är mer åt vax om du frågar mig. Konsistensen är något hårdare vilket gör den utmärkt som ett mycket lätt mustaschvax. Det är naturligtvis så jag använder den då jag rakar av mig allt skägg varannan dag. Det känns som att den går in bra i stråna och ger en vårdande effekt samtidigt som den ger en lätt styling.

Doften är helt ok. Den doftar lite svagt av eukalyptus och bergamott som namnet antyder men är på intet sätt påträngande under dagen. Jag ha använt den ganska ofta den senaste tiden och den gör det den ska. Jag kan tänka mig att den även gör sitt jobb för skägget på ett lika bra sätt.

Det finns fler dofter att välja på och även diverse oljor om man föredrar det. Bra jobbat skäggbröder!

Betyg: 3 är godkänt. Doften är ok. Den funkar. Inget överväldigande med den.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s