betyg 5

Det bästa deostick jag använt!

Recension av Recipe for Men Alcohol-Free Deodorant Stick.

Wow! Ytterligare en fullpoängare från Recipe. Deras Antiperspirant roll-on är redan en best-säljare så kudos till dem att de även tagit fram en deo-stick när de egentligen inte behöver fler produkter inom den här kategorin. Det här är den bästa deo-sticken jag använt!

Om jag ska vara ärlig, är jag ingen större konsument av deos eller antiperspiranter eftersom jag inte svettas särskilt mycket vid armhålorna. Användning sker exklusivt inför fest eller särskilda tillställningar och är mest en psykologisk booster för mig för att känna mig lite extra fräsch.

recension deostick recipe for menDen här sticken ger ingen snustorr känsla som vissa deos kan göra, den gör nåt bättre för jag mig jag blir typ… torr-torr! Man känner sig torr och len på ett naturligt sätt nästan som om man inte applicerat nånting. Vissa sticks ger en lite fööör torr känsla, nästan på ett irriterat sätt. Recipes stick producerar irriterar ingenting och man märker knappt att man applicerat något och det är inget klibb heller.

Dessutom doftar den här sticken sjukt gott, det är en blandning av gröna äpplen, bergamott, cederträ, blommor och persika. Dofter som jag personligen är väldigt svag för. För min del hade den gärna fått dofta starkare och mer långvarigt. Men hellre att den doftar för lite än för mycket så den inte krockar med ens parfym. Kan Recipe för övrigt inte släppa en parfym snart?

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s