betyg 3

Tunn á la naturlig!

recension skäggolja

Recension av Mr Natty Frank’s Beard Elixir.

Jag har testat Mr Nattys Beard Elixir under den senaste tiden och tycker att det är en intressant produkt.

Själva omslaget från Mr Natty på glasflaskan är väldigt intressant, då de valt att göra ett lite humoristiskt omslag med olika typer av typsnitt och färg på texten, vilket för min del drog till sig intresse. Flaskan är på 8 ml med en så kallad ”droppare”, något som jag tycker är bra, då det känns smidigare att bara skaka ut oljan i handen. Oljan är väldigt tunn, och smörjer skägget fint, dock håller den inte hela dagen, och inte heller ger den någon lyster (detta är bra för mig då jag ibland vill ha produkter i skägget men ändå vill att det ska se naturligt ut som om jag inte använt någon produkt.).

recension skäggolja

Doften i sig är bra, då det är fräscht och doftar lite som grönska, dock kände jag inget av dofterna enbär och bergamott, trots att det ska vara en doft kombination av vetiver, patchouli, enbär och bergamott.

Denna olja blev ingen höjdare hos mig, då doften inte riktigt passade mig, dock är det en olja som jag rekommenderar alla att prova. Med sina 8 ml och pris på strax under hundralappen, så räcker den gott och väl och inte blir så dyr för plånboken. Denna olja får därför en trea i betyg av mig.

(Det är noterbart att jag även testat denna olja i varmare breddgrader, Turkiet för att vara exakt. Där funkade oljan bättre, den tunna viskositeten passade jättebra i värmen där nere. Om jag enbart hade testat denna olja där, så hade den nog fått en stark trea eller en svag fyra i betyg från mig).

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s