betyg 2

Lite vattnig

recension skäggolja

Recension av Mr Natty Famous Beard Elixir.

Denna gång har jag testat på Mr Natty Famous Beard Elixir, som ska rengöra skägget samt återfukta huden.

Jag har testat på oljan under ca en månads tid med dagligt användande. Den gör inte allt den säger, till en början känns det bra men tyvärr så försvinner känslan väldigt snabbt och doften tilltalar inte mig, för mig känner jag en svag doft av gammal sjö eller liknande doft  och inte den utlovande enbär/bergamott dock måste jag påpeka att man känner dom dofterna när man luktar direkt i flaskan men när det kommer in i skägget försvinner det, skägget känns väldigt torrt efter någon veckas användning.

Oljan är även väldigt vattning vilket inte faller mig i smaken, vill ha en lite tjockare viskositet på min olja, med detta sagt kom ihåg att alla är vi olika, det som inte passar mig och mitt skägg kan passa ditt, detta är mina erfarenheter och så jag upplever denna produkt.

recension skäggolja

Förpackningen är en kartong innehållande 8ml skäggolja och kostar 90kr, dagligt användande med ett hyfsat tjockt skägg räcker oljan ca en månad.

Jag ger denna produkt betyget 2/5 pga dålig effekt och en doft som inte tilltalar mig, en olja som saknar det där lilla extra.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s