KONTROLLTORNET

Välkommen Jimmy, vår nya testpilot!

Nu är det dags att presentera ett nytt ansikte – eller vi kanske ska säga skägg?!

testpilot jimmy

Jimmy extraknäckade som Movember Crew förra året (läs hans recensioner här!), och har nu blivit en av våra officiella testpiloter. Vi låter honom presentera sig själv:

Mitt namn är Jimmy Grönfoss. Kapten för det Svenska Chaptert av Bearded ⚔ Villains, jag är 31 år gammal bosatt i Motala tillsammans med min Sambo och våran underbara son Liam (1 år) jag arbetar som serviceentreprenör & Bearded Villain.

Jag älskar skägg, utöver jobb och familj så handlar nog det mesta om skägg, brukar få höra rätt ofta att jag är värre än en brud när det gäller att ta tid framför spegeln. Jag har testat på en bra mängd oljor/balm/wax då jag har ett ganska svårhanterat skägg (lockigt/virvlar) men har hittat ett sätt att få bukt på det.

Som kapten för det Svenska Chaptert av Bearded Villains så når man ju ut till många och har en bra  skara med skäggiga människor runt om än som innehar stora mängder erfarenheter etc.

Jag är en ganska ödmjuk kille som har lätt till skratt och bryr mig om mina nära och kära och även dom som inte står så nära. Har ett stort hjärta som ibland kan vara lite för blödigt.

Kategorier:KONTROLLTORNET

Tagged as: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s