Anthony Logistics

Klockrent för klockspelet!

 Anthony

Recension av Anthony No Sweat Body Defense

Ni som följer pågående Fotbolls-EM i Frankrike har säkert både sett och hört Tysklands förbundskaptens, Jogi Löws senaste infall. Förra mästerskapet blev han fångad på kamera när han grävde djupt i ena näsborren, den här gången har han flyttat fokus längre ner. Över hela världen kablades ”nyheten” ut när han mitt under match förde ner handen bland de ädla delarna för att sedan lukta på fingrarna. Något som gör att man kanske funderar lite extra innan man tar någon i hand.

Skarmavbild-2016-06-15-kl.-21.51.35

Det är nästan trettio grader i Sydfrankrike och här har karln gått omkring i mörka kläder en hel dag och kanske sitter kallingarna också råtajt. Kort sagt, förmodligen luktar det inte hallon down under. Många tog dock hans parti och försvarade beteendet. ”Alla män gör det” och så är det väl, alla män behöver då och då ”rätta till” grejerna eller klia sig, de flesta blir dock inte uthängda i media för tilltaget men den intrikata frågan kvarstår, kan man göra något åt doftsituationen tro?

Klart att man kan det! Anthony Logistics har en intressant lösning som jag har fått äran att testa i en månad. Anthony No Sweat Body Defense är något så klockrent som en lotion för klockspelet. Produkten är speciellt utvecklad för att hålla dig både fräsch och torr och innehåller Tapioca starch, något som för mig var ett helt nytt begrepp men som enligt uppgift skall ge ett puderliknande skydd mot friktion, klåda och irritation.

Anthony No Sweat Body Defense kommer i en plasttub på 90 ml. Då produkten skall appliceras i ganska generösa mängder kan jag tycka att det är lite för klent för prislappen. Jag har varje dag använt krämen minst en gång per dag (efter träning, två) och förutom de intima delarna har jag även smort in insida lår för att motverka den berömda ”boxershortsfriktionen” som gärna uppstår när man är som minst förberedd.

Effekten går dock inte att klaga på, den gör precis det den skall och sitter i både länge och väl. Tyvärr har den lite för mycket traditionell herrdoft, om jag nu får kalla det så, som i min mening kan bli en aning mycket men det är väl högst individuellt. Hur som helst är det här en produkt som i det närmsta blir oumbärlig nu när sommaren så smått börjar närma sig och var man som utövar någon form av idrott borde vara lyrisk över Anthony No Sweat Body Defense. Den håller dig torr och fräsch och skulle din hand ändå någon gång behöva söka sig ner i området under byxlinningen luktar åtminstone fingrarna gott efteråt. Det är dock ingen ursäkt för att slippa tvätta händerna innan man tar någon i hand.

testpilotsrecension

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s