betyg 5

Skitbra cleanser för min blandhy

recension ansiktsrengöring naturlig hudvårdRecension av Ole Henriksen Aloe Vera Deep Cleanser.

Med så många bra cleansers på marknaden idag är det verkligen svårt att sticka ut med en cleanser-produkt. Men Ole Henriksens Aloe Vera Deep Cleanser gör just that. Det är här är en skitbra cleanser för min bland hy. Jag har nog aldrig känt mig så ren som med den här rengöraren, som förutom att den håller mina pormaskar och oljiga nuna i schack, även ger huden en fantastisk lyster. Visst är lukten av eukalyptus alldeles för stark för min näsa och den torkar ut ansiktet en smula men med återfuktning både dag och kväll så är det inga problem. Är den ändå för uttorkande för dig kanske du kan prova att använda den enbart på kvällen?

Ytterligare en speciell grej med den här rengöraren, är att den inte är scrubbande som många andra cleansers som riktar sig mot en oljigare hy ofta är. Så den sliter inte på ansiktet lika mycket men har ändå bättre effekt.

ansiktsrengöring aloe vera

I instruktionerna föreslår de att man använder en svamp för att rengöra ansiktet. Det har jag struntat i, det fungerar bra ändå. Ole Henriksen Aloe Vera Deep Cleanser är riktigt dryg och prisvärd så har man oljig eller blandhy så kan jag inte annat än säga åt er att köpa!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s