betyg 5

Glöm inte händerna!

2016-02-28 15.07.46

Recension av Bulldog Original Hand Cream

Det börjar nästan bli tjatigt nu och jag orkar knappt lyssna på mig själv i alla dessa hyllningar av Bulldog. Det är dock oundvikligt när britterna fortsätter att skämma bort mig med förstklassiga groomingprylar, den ena bättre än den andra. Den här gången är det en formidabel handkräm som får ståta med årets första fullpoängare från undertecknad.

Bulldog Original Hand Cream är precis som namnet antyder en handkräm. Vi män lägger mycket tid, pengar och energi på att ta hand om våra ansikten men glömmer ofta bort händerna. Det är givetvis både synd och skam då händerna är i precis lika stort behov av omsorg, om inte ännu mer. I princip allt du företar dig 365 dagar om året innefattar trots allt händerna. Har vi någorlunda etikett och hyfs tvättar vi dem ofta men det räcker ju tyvärr inte. Händerna behöver, precis som ansiktet regelbunden vård för att orka hänga med i takt med att åren tickar på.

Vad du behöver är en enkel, prisvärd och effektiv handkräm för daglig användning. Undvik hårt parfymerade svindyra varianter och satsa allt på organiskt, antioxidanter och vitaminer.

original-hand-cream_1_1

Redan i mycket små mängder är Bulldog Original Hand Cream en mjukgörande formula med omedelbar effekt och som inte kladdar. Använd krämen när du känner för det. Själv försökte jag hålla mig till två gånger per dag men då och då när lusten föll på expanderade jag användandet. Förpackningen känner ni igen vid det här laget och tuben är alldeles lagom stor. 75 ml funkar perfekt att ställa i badrumshyllan men den går även utmärkt att plocka med sig i weekendbagen, gymbagen eller laptopväskan.

Det enda jag kan ha emot produkten är att den trots allt doftar aningens för starkt men det är en bagatell i sammanhanget och doften lägger sig dessutom snabbt.

För ynka 69 riksdaler är Bulldog Original Hand Cream en essentiell investering som borde locka var man att öppna plånboken.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s