betyg 2

Jag älskar skäggschampot!

recension skäggschampo skäggolja

Recension av Brooklyn Soap Company Beard Wash & Beard Oil.

Brooklyn Soap Company, första gången jag hörde talas om dom var i slutet av 2014, dock har dom funnits sedan 2012, hur kunde jag missa detta?

Jag har provat Brooklyn Soap Company’s Beard Wash, skäggschampo, och skäggolja. Och jag kan säga direkt att jag älskar skäggschampot. Det luktar fantastiskt, ger en lätt kylande effekt och piggar verkligen upp i morgonduschen.

recension skäggschampo skäggolja

En sak som fick mig att verkligen gilla detta schampo är hur mycket det löddrar. Så fort schampot masseras in i skägget börjar det löddra, otroligt mycket. Det fortsätter också att löddra efter appliceringen, vilket gör att det känns som någon annan masserar in schampot i ditt skägg. Häftig känsla, spännande och annorlunda.

Det har en pigg och fräsch doft av pepparmint blandat med rosmarin. Det luktar juligt, men samtidigt så fräscht att det kan användas en stekhet sommardag. Värme och friskhet är en svår kombination, men här har Brooklyn Soap Company lyckats.

Schampot är genomskinligt och väldigt drygt, vilket gör att det räcker en väldigt lång tid. Det är lätt att applicera och lätt att tvätta ur. Det enda negativa är att mitt skägg känns jättetorrt efter urtvätt, nästan frasigt. Samtidigt är ju meningen att man ska applicera skäggolja efter duschen, men jag hade gärna sett att skägget blev mjukt och glansigt av schampot också.

recension skäggschampo skäggolja

Skäggoljan:
Okej, här blev jag tyvärr lite besviken. Mest eftersom oljan och schampot kan säljas tillsammans och hör liksom lite ihop från samma tillverkare osv. Men här är doften helt annorlunda, istället för fräsch, krispig och kylande, så luktar oljan lite mörkar och mer skog. Jag hade hoppats på att oljan också hade haft en pepparmintsdoft, som i sin tur skulle ha knutit ihop de två, som ett set.

Som olja är den helt okej, lite väl lös i konsistensen, rinnig nästan. Lite tjockare så hade det varit perfekt. Doften är skogsaktig och mörk, lite träslöjdsaktig.

Hade de två produkterna knutits samman med liknande dofter hade det varit en självklarhet i min bok, men med tanke på att Brooklyn Soap Company inte har någon annan skäggolja ännu så blir det lite fel. När jag applicerade skäggoljan togs jag från att vara upprymd, pigg och fräsch från schampot, till att tappa det helt med oljan. Lite synd. Och jag önskar nästan att jag hade testat oljan för sig, helt oberoende från schampot, men med tanke på att de är från samma tillverkare så kändes det självklart att det skulle höra ihop.

recension skäggschampo skäggolja

Slutplädering:
Schampot är en given vinnare och borde finnas i varje mans badrum. Frisk, fräsch och helt fantastisk. Oljan, lite utav en besvikelse tillsammans med schampot. Luktar dock helt okej, men hade som sagt velat att den var mer lik schampot.

Betyg skäggschampot

testpilotsrecension

 

Bästa skäggschampot jag testat i form av doft och lödder. Känns exklusiv och välgjord.

+ Uppfriskande och fantastisk doft av pepparmint

+ Räcker länge

+ Kylande och löddrande

+ Känns dom någon masserar ens skägg

– Gör att skägget känns tort efter urtvätt.

 

Betyg skäggoljan

testpilotsrecension

 

Okej som olja, men lite utav en besvikelse då den inte hängde ihop med schampot alls. Efterdoften påminner lite om tvål

+ Luktar gott

– Lite för vattnig olja

– Hänger inte ihop med schampot

– Doften är för vanlig och har en lite udda efterdoft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s