4VOO

Kraftfull High Tech

recension nattkräm 4voo

Recension av 4VOO überTECH Super Restoring Night Formula.

Jag har testat en hel del anti-age produkter och tycker generellt att de flesta produkter lovar mer än de kan hålla. Att få pröva en nattkräm från 4VOO höjer förväntningarna rejält då produkterna är av det mest exklusiva slaget, kostar mycket och ligger i framkant när det gäller hudvårdsteknologi.

überTECH Super Restoring Night Formula har en imponerande innehållsförteckning med bland annat naturligt plantextrakt för minimering av fina linjer och rynkor, polariserat vatten för optimal återfuktning, stamceller från växtextrakt för en kraftfull anti-age effekt, anti inflammatoriska egenskaper och skydd mot fria radikaler, hybriserande peptider som stimulerar hudens kollagenproduktion och förhindrar uttorkning. En 50 milliliters super cocktail.

Precis som övriga produkter från 4VOO doftar den fantastiskt och förpackningen är både snygg, lyxig och praktisk. Efter rengöring appliceras krämen i ansiktet och på halsen och får sedan göra jobbet medan du sover. Resultatet efter ett par veckors användning är en fastare, slätare hud  med en jämnare hudton, rejält återfuktad med fin lyster. Har du möjlighet att lägga en bra slant på hudvård kan detta bli ett måste bland favoritprodukterna.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s